Arrow HPE Road Tour 2020

February 27, 2020

 

16.03 Knudhule Badehotel | 17.03 Rungstedgaard

 

Nogle traditioner skal man bare holde fast i, og for Arrow er vores halvårlige HPE Road tour en traditionsrig workshop, som har stået på i snart 10 år. Dette forår er ingen undtagelse, så vi kan glæde dig med en invitation til vores vores Arrow HPE Road tour workshop, som afholdes den 16. marts på Knudhule Badehotel ved Ry og 17. marts på Rungstedgaard.  

 

Der er kommet flere nyheder og opdateringer til HPE’s storage, server og hyper konvergerede produkter. Flemming Ossian har som altid det store overblik over hvilke nyheder du skal være særligt opmærksom på, og han vil give dig et overblik samt et par gode råd med på vejen, som du kan tage med videre i dialogen med dine kunder. Vi har desuden inviteret et par eksterne talere fra Cohesity, HPE GreenLake teamet samt HPE’s Global Sustainability team.

 


Vi glæder os til at inspirere dig!
 

De bedste hilsner

 

Camilla Hove & Flemming Ossian
Arrow HPE teamet

 

 

PRAKTISK INFORMATION

 

Vi håber, at du kan deltage.

 

Tilmeld dig her >

 

 

Tid & sted

 

Mandag den 16/3 kl. 09.00
Knudhule Badehotel
Randersvej 88
8680 Ry

 

Tirsdag den 17/3 kl. 09.00
Rungstedgaard
Rungsted Strandvej 107
2960 Rungsted Kyst

 

 

Kontakt

 

 

 

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy