Få inspiration til din it-infrastruktur med ny Arrow Podcast med Genia & HPE SimpliVity

November 20, 2019

Arrow er klar med en ny podcast, hvor Kristian Hansen fra Genia, Peter Elnegaard fra HPE, Flemming Ossian fra Arrow samt Liselotte Foverskov har en god dialog omkring HPE SimpliVity med særlig fokus på, hvordan Genia har optimeret både deres storage ressourcer og forkortet deres administrationstid ved at have implementeret en SimpliVity løsning.  

 

Genia er en hosting og konsulent virksomhed, som har eksisteret i 11 år. De driver to datacentre med omkring 400 virtuelle servere, hvor en stor del af hardwaren i datacentret er baseret på HPE Simplivity.
 

Genia var den første Simplivity-kunde og installationspartner i Danmark. De implementerede SimpliVity i 2015, og er dermed i gang med 5. år på platformen. Før dette havde Genia en traditionel server og storage løsning bestående af en masse hosts og en masse storage-enheder, controllere, diske og switche.
 

Kort beskrivelse af løsningen hos Genia
Med HPE SimpliVity er compute og storage samlet i en enhed, hvilket gør at Genia kan administrere hele løsningen fra deres vCenter. Inden Genia implementerede HPE SimpliVity, oplevede de, at opdateringer var svære at planlægge og udføre, og backup tog alt for lang tid. De havde en del backup jobs, som ikke kunne nå at køre inden det blev morgen.  

 

Efter implementering af HPE SimpliVity er disse udfordringer blevet løst. Backup-vinduet er gået fra ca. 14 timer til 3 timer, og de kan tilbyde nogle services, de ikke kunne før. De kan nu køre backup uden performance tab og restore på ingen tid. Administrationsmæssigt sparer de også tid ved at administrere hele løsningen fra et interface (vCenter). Alt i alt betyder dette, at Genia har fået frigivet masser af tid på design, backup, drift og fejlfinding. 
 

En anden fordel ved løsninger er, at når Genia får nye hosting kunder ind, så bruger de ikke længere tid på at tage stilling til hvilke disk typer og RAIDs de skal lave til dem, da de ved, at de har den plads og performance, som de har brug for. Genia har to identiske datacentre, hvor HPE SimpliVity benyttes til drift og backup.

Der bliver i podcasten talt om SimpliVity’s evne til at spare på fysisk disk plads via de indbyggede deduplication og compression funktioner. Nedenstående grafik viser data fra Genias miljø.

 

Læse vejledning: Genia gemmer data fra Virtuelle maskiner (14,3 TB) samt backup af disse (42,9TB) samlet 57,2. Dette fylder fysisk 5.2TB på SSD diske. Altså en factor 11:1

 

Brug 40 min i bilen, på gåturen eller i sofaen

Vi håber, at du kan finde tid i din travle kalender til at lytte til podcasten. Brug 40 min i bilen, på gåturen eller i sofaen og få indsigt i Genia’s erfaringer med HPE SimpliVity, og hør når HPE og Arrow løfter sløret for fremtidige features på platformen.

 

Download hele podcasten her >

 

Vil du vide mere om HPE SimpliVity

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne med HPE SimpliVity, er du mere end velkommen til at kontakte Flemming Ossian.

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy