dHCI implementering – 15 minutter “from rack to app!”

October 16, 2019

 

Nimble dHCI er en ny kategori inden for HCI-løsninger, som tilbyder en høj grad af skalering, fleksibilitet og simplicitet. Du får samme enkle platform som HCI, når det kommer til levering, installation og administration. Samtidig får du større frihed og fleksibilitet, da det er muligt at skalere RAM, CPU og Storage uafhængigt af hinanden. Nimble dHCI minder om en helt traditionel konvergeret platform, men på HCI-lignende vilkår – en customiseret HCI-løsning. 

 

dHCI er påtænkt til infrastrukturer, der har behov for en høj grad af frihed, når det kommer til skalering. Det kan f.eks. være i en licenseringsproblematik. Nogle applikationer har en kompleks licenseringsmodel, der gør det umuligt at passe ind i en traditionel HCI-løsning. Nogle løsninger er licenseret per core, og det vil derfor være en hæmsko at passe ind i en hyperkonvergeret platform. På en dHCI platform kan du skalere komponenterne uafhængigt og dermed skræddersy platformen således at både performance og økonomi passer til dine ønsker og behov. 

 

dHCI er en leverancemodel, der primært handler om at levere en færdig løsning på en velbeskrevet måde og med en enkel tilgang til den daglige administration. Selve Nimble produktet er det samme, som det altid har været ift. funktioner og features, men bliver leveret på en særlig måde, der giver dHCI funktionen. At vælge dHCI som leverancemodel koster intet. 


dHCI implementering – 15 minutter “from rack to app” 

 

Nick Dyer har skrevet et interessant blogindlæg omkring hans erfaringer med at implementere dHCI. Bliv inspireret af hans meget fyldestgørende step-by-step beskrivelse, som giver et godt billede af, hvor nemt det er at komme i gang med dHCI.

Læs indlæg her

 

Implementering af HPE Nimble Storage dHCI – Efter set-up

 

Nick Dyer har fulgt op med et ”part 2” blog indlæg, som fokuserer på implementeringen – efter set-up. Igen leverer han en god og detaljeret beskrivelse inkl. flere screen-dumps, så det er nemmere at følge processen og se resultaterne.

 

 

Du kan få indsigt i hans erfaringer her.

 

 

Kontakt Arrow for mere information eller en demo

 

Hvis du ønsker mere information eller en demo af dHCI, så kan du tage fat i en af vores HPE løsningsspecialister.

 

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy