Derfor er HPE udnævnt som den sikreste hardware i verden

October 11, 2019

 

HPE er blevet udnævnt til at have de sikreste servere i verden! En hård evalueringsproces i det nye Cyber Catalyst program har udvalgt meget få producenter - hvoraf HPE er blandt dem. 

 

Cyber-sikkerhed er et varmt emne, og overalt i medierne er der nye sager om angreb på danske virksomheder og tiltag for at være beredte både i den danske stat og hos danske virksomheder – uanset størrelse og forretningsområde. Så sent som lørdag den 28. september 2019 kunne man læse en længere artikel i Berlingske om cyber-sikkerheden i Danmark. I et interview med chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste (FE), Lars Findsen, kan man læse, at ”cyber-truslen er kravlet støt op ad den politiske dagsorden de senere år”. Artiklen som helhed kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen på de fleste, da den maler et dystopisk billede af et område, ingen har lyst til at tale om. Det handler selvfølgelig om staten og kritisk infrastruktur, men også om de danske virksomheder som kan risikere at miste både omdømme og indtjening og i ekstreme tilfælde gå konkurs.

 

Er du forsikret mod cyber-trusler?

 

Både privatpersoner og store virksomheder kan ende i en situation, hvor de famler i mørket for at finde den sikreste løsning – en løsning hvis mål er, at man er forberedt og beskyttet i tilfælde af, at man skulle være så uheldig at være udset som det næste mål.

 

Marsh er den førende i verden inden for forsikringsmægling og risikorådgivning. En af de kategorier, Marsh fokuserer på, er cyber-risici. De skræddersyr forsikringer, der kan beskytte virksomheder, der bliver ramt af cyber-angreb. d. 25. september annoncerede Marsh det første evalueringsprogram til sikkerhedsløsninger for at hjælpe virksomheder med at få et bedre overblik over det overfyldte og forvirrende cyber-sikkerhedsmarked.

 

En lukket skare – Silicon Root of Trust

 

Kun 17 løsninger i alt blev valgt til evalueringsprogrammet over cyber-sikkerhed. Løsningerne spænder vidt fra hardware til IoT-sikkerhed og it-sikkerhed. Vi er begejstret over at se, at HPE har hele to løsninger på Cyber Catalyst listen (og de eneste servere): HPE Silicon Root of Trust og Aruba Policy Enforcement Firewall.

HPE leverer de eneste servere på markedet med Silicon Root of Trust muligheden. Silicon Root of Trust laver et digitalt fingeraftryk, der gør, at en server ikke kan boote med kompromitteret firmware.

 

HPE Silicon Root of Trust tilbydes på følgende servere:

 

  • HPE ProLiant-servere

  • HPE Apollo-systemer

  • HPE Synergy Compute Modules

  • HPE SimpliVity

 

Hvis du vil høre mere om HPE’s unikke tilgang til sikkerhed, vil vi meget gerne invitere dig til en demo hos HPE i Allerød eller Arrow i Århus.

 

Du kan læse mere om Cyber Catalyst programmet i denne pressemeddelelse.

 

Læs mere om Silicon Root of Trust.

 

Kontakt Arrow for mere information 

Hvis du ønsker mere information så tag endelig fat i os.

 

 

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy