Hør vores seneste Arrow HPE podcast med Frank Røikjær, Elopak, Christian Post, HPE og Morten Poulsen, Arrow

July 2, 2019

 

Vi har været så heldige at IT Manager fra Elopak, Frank B. Røikjær kom forbi Arrow til en rigtig interessant snak omkring deres datacenter og valg af storage løsning. Elopak er en stor international produktionsvirksomhed, som producerer mange millioner mælkekartoner om dagen.

Lyt med på dette afsnit af Arrow Podcast, hvor Frank Røikjær, Elopak, Christian Post, HPE og Morten Poulsen, Arrow har en dialog om HPE Nimble Storage og InfoSight generelt samt hvilke overvejelser der ligger bag Elopak’s valg af HPE Nimble storage.

Elopak’s it-system er bygget op omkring et primært system til deres produktionsdata med alle deres virtuelle servere samt et rent backup system med short & long term backup. Brug 30 minutter i bilen, i sofaen eller på solsengen og bliv klogere på Elopak’s erfaringer med Nimble Storage og InfoSight.

 

Lyt til podcasten her

Please reload

Seneste nyheder

February 27, 2020

Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy