Følg os på LinkedIn …så sætter vi lækre sommerfristelser på højkant!

June 30, 2019

 

Vi har lanceret en ny Arrow HPE & Aruba LinkedIn side, hvor vi løbende vil poste aktuelle og interessante HPE og Aruba indlæg i form af nye blogindlæg, videoer, podcasts, invitationer til events, reference cases, kampagner og meget mere. Vi vil rigtig gerne have, at du bliver en del af vores netværk og dermed får vores indlæg i dit LinkedIn newsfeed.

 

Som et ekstra lille incitament, vil vi forkæle 15 nye følgere med en valgfri sommerfristelse i form af et gavekort på dkr. 250 til enten:

  • Lagkagehuset

  • Paradis Is

  • Espresso House

Når du har været inde og klikke på FOLLOW – så send en mail til camilla.hove@arrow.com med subject: I Follow You og blot en smiley i mailen, så er du med i lodtrækningen om en lækker sommerfristelse. Vi trækker lod tirsdag den 9. juli. Vi glæder os til at byde dig velkommen! 

Følg os her

Tags:

Please reload

Seneste nyheder

February 27, 2020

Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy