ITD’s databasekørsler blev reduceret med 50% med HPE 3PAR. Ny HPE reference case

April 8, 2019

Transportbranchen er kendt for at være til den konservative side. Nu er branchen ved at gennemgå en digital rejse, der giver større værdi til markedet. I en travl dagligdag med masser af daglige transaktioner og data, der skal leveres til det rette sted – hurtigt – er der ikke plads til flaskehalse i infrastrukturen.

 

Da ITD stod over for en udskiftning af storage, indhentede de tilbud fra de største hardwareproducenter på markedet. Efter en sammenligning af bl.a. ydeevne og værdi for pengene, valgte ITD at implementere en HPE 3PAR løsning i deres to datacentre i Padborg.

 

Download reference case

 

Please reload

Seneste nyheder

February 27, 2020

Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy