HPE ProLiant Gen10 – ny drivkraft til din virksomhed

March 18, 2019

Nøgleordene, der beskriver den nyeste generation servere fra HPE er sikkerhed, fleksibilitet/agilitet og økonomi. Den nye generation bringer mange nye funktioner til verden, som retfærdiggør, at HPE ProLiant Gen10 er verdens sikreste server.


Sikkerhed begynder med chippen
Vil du styrke din datasikkerhed, er det svært at komme uden om HPE ProLiant Gen10, som ned i den mindste detalje er udviklet og produceret af HPE selv. Det gælder blandt andet den unikke iLO 5 chip, der forhindrer kompromitteret kode i at boote på serveren og holder på den måde adgang via fx firmwaren fra døren. Den tjekker serverens firmware hver dag og går tilbage til seneste godkendte version ved problemer.

 

I denne HPE video får du god indsigt i og overblik over hvordan Silicon Root of Trust er indbygget i HPE Gen10 servere samt hvilke fordele det giver.

 

Agilitet. Boost dit beslutningsgrundlag

Vil du forkorte svartiden på dine SQL-databaser dramatisk? Vil du tage datadrevne forretningsbeslutninger før dine konkurrenter? HPE Gen10 giver dig høj grad af fleksibilitet og agilitet i hverdagen. Turbo Boost har potentialet til at rykke din performance ud i overhalingsbanen, hvor du får etableret et bedre beslutningsgrundlag langt hurtigere, og det kan gøre hele forskellen på et marked med skarp konkurrence.
 

  • Agilitet til kerneforretningen

  • Turbo Boost integreret

  • Markant løft i performance

  • Reducerede omkostninger
     

HPE Turbo Boost
HPE Gen10 bygger på Intel Skylake processorer, som kan overclockes inden for Intels specifikationer og guidelines.

 

Økonomi

Med HPE ProLiant Gen10 får du økonomisk kontrol, da du kun betaler for det, du bruger, og du kan skalere efter behov. Du betaler for det, du bruger, og har en buffer til at skalere op og ned. På den måde mangler du ikke ressourcer, men betaler heller ikke for ledig hardware.

 

  • Fleksibel kapacitet i datacenteret

  • Fremtidssikker skalérbar teknologi

  • Hurtig tilpasning til behovet


For mere information om HPE Gen10 servere – klik her

 

Lad Arrow rådgive dig!
Hvis du ønsker et møde omkring mulighederne med HPE Gen10 servere, så tag endelig fat i én af Arrow’s HPE Solution eller Technical Specialister.

Please reload

Seneste nyheder

February 27, 2020

Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy