Innovativ nordisk Service Provider vælger HPE 3PAR og HPE InfoSight

February 12, 2019

 

Giver garanteret driftsstabilitet og merværdi til deres kunder!

Som Service Provider har man brug for at kunne skalere effektivt og forudse selv de mindste forandringer i infrastrukturen for at sikre konstant oppetid. Basefarm i Norge har implementeret HPE 3PAR og InfoSight for at kunne garantere driftsstabilitet og tilbyde merværdi til deres kunder. HPE InfoSight hjælper dem med at planlægge deres drift og effektivisere deres troubleshooting.

På grund af de services Basefarm tilbyder deres kunder, kan de ikke tåle nedetid. Hos Basefarm er det normalt at have en gennemsnitsbåndbredde på 22 TB per sekund, hvilket er det samme båndbredde, der kan benyttes til at supportere 67 millioner samtidige brugere på Netflix.

Læs hele Basefarm case study her

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy