HPE Synergy – en VMware Cloud Foundation Ready Node

February 12, 2019

 

Virksomheder skal i dag kunne imødekomme skiftende forretningsbehov med stor fleksibilitet. Dette giver genlyd i infrastrukturen, som skal kunne servicere de skiftende behov – hurtigt. I takt med at kunderne udnytter VMware Cloud Foundation (VCF) i rejsen mod det softwaredefinerede Datacenter (SDDC) og Cloud management-tjenester til at drive virksomhedens applikationer, bliver det afgørende at kunne stole på den underliggende platform.

 

Hvad er Composable infrastructure?
Composable Infrastructure kaldes ofte ”infrastructure-as-a-code”. Det er en softwaredefineret løsning, der er mere end blot en converged eller hyper-converged (HCI) løsning. En composable infrastructure administrerer hele it-infrastrukturen. Den behandler compute, storage og netværk som én pulje af ressourcer, og den behandler dem som en service, hvor alt bliver administreret via én enkelt applikation. Behovet for at konfigurere hardware til at understøtte software bliver dermed elimineret.

 

Hvorfor vælge HPE Synergy og VMware Cloud Foundation?
For virksomheder, der ønsker at fremskynde deres digitale transformation, leverer HPE Synergy og VMware Cloud Foundation en simpel og sikker implementering.

 

Ved implementering af HPE Synergy opnås en simpel administration af it-infrastrukturen. Sammen med HPE OneView og VMware SDDC Manager leveres og administreres den fysiske og virtuelle infrastruktur.

 

Derudover giver HPE OneView integration med VMware vSphere, vRealize Operations og vRealize Log Insight og skaber dermed integration mellem administration af fysiske og virtuelle ressourcer.

 

Du får en kortere vej til:

  • Implementering

  • OS Patches og firmwareopdateringer

  • Konfigurering af vSAN

Se video for et klart overblik over fordelene ved samarbejdet mellem HPE Synergy og VMware Cloud Foundation


Læs mere om HPE Synergy og VMware Foundation her

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy