5 fordele ved HPE Persistent Memory

February 12, 2019

 

Der er én ting, der topper alt andet, når danske virksomheder skal være konkurrencedygtige, leve op til brugernes krav og at sikre den gode kundeoplevelse. For at leve op til standarden er kontinuerlig optimering af svartider på systemerne nødvendig.

 

irksomheder har brug for hurtigere applikationer og services, og der skal ikke være langt fra test til produktion. Det kræver vedligeholdelse af databasemiljøerne og kontinuerlig optimering af svartider. Ved at bruge Persistent Memory-teknologien skyder du genvej på flere fronter.

 

Her får du 5 fordele ved at udnytte HPE Persistent Memory i databasemiljøer:

 1. 2x så hurtige svartider på SQL 2012/2014
  Et godt fundament for en effektiv infrastruktur er at fjerne database-flaskehalse. Traditionelle storage-systemer kan ikke følge med Memory-hastighederne. Uanset hvor meget Memory din server har, er systemerne kun så hurtige som dit storage. Microsoft har tilpasset Windows OS systemdrivere og SQL Server til at kunne udnytte HPE Persistent Memory-moduler. Ved at udnytte Persistent Memory kan du opnå 2x så hurtige svartider på SQL.
   

 2. 4 x hurtigere databasetransaktioner
  HPE NVDIMM reducerer de traditionelle flaskehalse på storage, såsom database-transaktionslogs og indeksfiler. Ved at udnytte byte-addressable memory interface får applikationerne direkte adgang til memory-modulerne og skyder derved genvej i stedet for at gå gennem flere softwarelag. Hermed opnår man op til 4x hurtigere databasetransaktioner på HPE Persistent Memory-servere.
   

 3. 20 x Hurtigere genstart af databaser
  Tiden, der bruges på at genstarte databaser, reduceres op til 20x, hvormed forstyrrelser for dine brugere og kunder reduceres markant.
   

 4. 50% besparelse på dine databaselicenser
  Forretningskritiske databaser er nødvendige, men koster mange penge om året i licenser. SQL er licenseret per kerne, hvorfor virksomheder, som har mange databaser, betaler prisen. Ved at udnytte Persistent Memory-teknologien, er det muligt at halvere antallet af kerner og dermed spare databaselicenser.
   

 5. 27 x hurtigere applikationsperformance
  Den unikke måde, hvorpå Persistent Memory-serverne udnytter DRAM-laget, medfører en acceleration af dine applikationer, samtidig med at et dedikeret flash tier sikrer stabiliteten af data. Ved hjælp af backup-strøm sørges der for flytningen af DRAM til Flash, således at du ikke lider datatab i tilfælde af strømafbrydelse eller andet.

Få mere information om HPE Persistent Memory her

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy