Ny HPE Discover 2018 podcast

January 7, 2019

 

Lyt med på dette nye podcast afsnit, hvor et skarpt panel diskuterer nyheder og annonceringer fra HPE Discover 2018. Panelet bestod af: Morten Poulsen, Lars Kølendorf, Jørgen Møller, Stefanie Løjmand, John Klingenberg og Peter Elnegaard. Find den her eller i din podcast-app.

 

Panelet kommer bla. omkring emner som SimpliVity og Composable Fabric, hvordan OneSphere kan give markante forbedringer til brugere på Azure og Amazon, annonceringen af Composable Rack, som understøtter HPE’s Hybrid IT-strategi, Greenlake Channel 3.0 konceptet, InfoSight nyheder, annoncering af HPEs nye memory-drevet storage, predictive analytics og meget mere.

Snyd dig ikke for en fantastisk opdatering fra HPE og Aruba verden – brug 35 minutter af din tid mens du alligevel sidder i bilen, går en tur eller slapper af på sofaen.

Please reload

Seneste nyheder

February 27, 2020

Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy