HPE TRY IT – Seeing is believing!

January 7, 2019

 

Giv dine kunder mulighed for at opleve HPE’s it-infrastruktur live. HPE har samlet en lang række løsninger i et omfattende og helt unikt demoprogram. Vi sætter løsninger og oplevet merværdi på dagsordenen overfor dine kunder. Med HPE TRY IT kan du opleve 15 forskellige demo’er på backup, storage, cloud, hyper converged infrastructure og composable infrastructure.

 

Du kan læse mere om de aktuelle muligheder og booke demo’er på https://www.hpedanmark.dk/tryit/. Alle tilbudte demoer kan opleves on-site hos HPE i Allerød, hos Arrow i Århus, og som remote demoløsning.

 

Download partner-præsentation og bliv klædt på til at sælge værdien af en demo ind til dine kunder. Download præsentation her

Please reload

Seneste nyheder

February 27, 2020

Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy