Mød os på HPE Discover i Madrid

October 25, 2018

HPE Discover 2018 er en unik mulighed for tre intensive dage fyldt med inspiration, træning og networking inden for HPE. Nye teknologier, eksplosionen af devices og produkter med indbygget intelligens, hyper-connectivitet og den kontinuerligt stigende mængder data, er alt sammen med til at disrupte og redefinere markeder og industrier. Og fremtiden tilhører de hurtige… På HPE Discover dykker vi ned i denne tendens, og udforsker hvordan teknologi, apps og data fra edge til cloud kan bringes sammen og udvikle måden vi lever og arbejder på.

 

Du kan naturligvis møde Arrow på HPE Discover – hvor vi vil være til stede og hjælpe dig med at navigere blandt de mange spændende muligheder teknologierne tilbyder os.

 

 

Send os en mail, hvis du ønsker  at mødes på HPE Discover

 

Læs mere om HPE Discover her

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy