HPE Webinar: VDI uden kompromiser

October 16, 2018

Nye overbevisende hyperconverged løsninger kan supportere op til 1000 vidensarbejdere og samtidigt levere den dokumenterede performance, som slutbrugerne har brug for. Dyk ned i best pratices for deploying HPE SimpliVity hyperconverged infrastruktur med Jason Shiplett, Client virtualization expert, HPE.

 

Webinaret blev holdt i starten af oktober – men er blevet optaget, så du kan se eller gense det, når det passer dig. Det varer cirka 40 min og foregår på engelsk.

 

Følgende bliver gennemgået på det optagede webinar: :

  • Features to look for in a hyperconverged infrastructure solution

  • Best practices for deployment

  • Industry-specific use cases

  • Performance results validated by LoginVSI

 

 

Om Jason Shiplett

Jason er IT arkitekt med 15 års erfaring indenfor branchen med fokus på virtualisering. Han er VMware Certified Design Expert (VCDX) #183, certificeret indenfor både Datacenter Virtualization & Desktop/Mobility. Som principal architect for client virtualization hos HPE, designer og validerer Jason VMware & Citrix løsninger på HPE SimpliVity infrastruktur.

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy