HPE Webinar: VDI uden kompromiser

September 19, 2018

 

Nye overbevisende hyperconverged løsninger kan supportere op til 1000 vidensarbejdere og samtidigt levere den dokumenterede performance, som slutbrugerne har brug for. Dyk ned i best pratices for deploying HPE SimpliVity hyperconverged infrastruktur med Jason Shiplett, Client virtualization expert, HPE.

 

Webinaret holdes tirsdag den 9 oktober kl.17.00 CEST og varer cirka 40 min.

 

Webinaret foregår på engelsk og omfatter følgende:

  • Features to look for in a hyperconverged infrastructure solution

  • Best practices for deployment

  • Industry-specific use cases

  • Performance results validated by LoginVSI

 

Om Jason Shiplett

Jason er IT arkitekt med 15 års erfaring indenfor branchen med fokus på virtualisering. Han er VMware Certified Design Expert (VCDX) #183, certificeret indenfor både Datacenter Virtualization & Desktop/Mobility. Som principal architect for client virtualization hos HPE, designer og validerer Jason VMware & Citrix løsninger på HPE SimpliVity infrastruktur.

 

 

 

Klik her for at tilmelde dig!

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy