HPE GREENLAKE: Skalerbar kapacitet og services med fuld kontrol over omkostningerne

October 3, 2018

Som forbrugere er vi i dag vant til at betale for forskellige mere fleksible services end tidligere. Vi køber adgang til musik- og tv-tjenester, livestreaming af sportsbegivenheder, levering fra supermarkedet etc. Alt sammen fleksible tjenester, der gør vores liv nemmere og er tilpasset vores unikke behov. Det samme er muligt for virksomheder. HPE GreenLake er til dig, der vil bevare kontrollen over eget datacenter, men kun betale for de tjenester, du forbruger. Ligesom når du leaser en bil, aftaler man et minimum forbrug, der naturligvis kan skaleres og udvides til at omfatte ekstra ydelser. Med GreenLake har HPE stykket unikke pakker sammen af lokalt forbrugsbaserede løsninger til dine forretningskritiske data, leveret på dine vilkår.

Hold it-budgetterne, samtidig med du opnår ægte skalerbarhed

For at bevare kontrollen over egne data er der mange virksomheder, der bevarer deres forretningskritiske data i eget datacenter. Derved kan man i teorien bedre selv optimere systemerne og samtidig leve op til interne og eksterne compliance-krav. Men hvad med kapacitetsplanlægningen, når du driver din egen infrastruktur? Det er dette punkt, der ofte får et budget til at skride. Skal du nu udvide igen og indkøbe ny hardware, eller skal du overprovisionere fra start af? Men tanke på, at 59% af virksomheder overprovisionerer kapacitet – vil det for mange virksomheder give god mening at skifte til en forbrugsbaseret model.

 

HPE GreenLake giver dig skalerbarhed, hvor du kun betaler for det du har brug for. Afhængigt af dit behov og kompetencer i it-afdelingen kan virksomheder vælge forskellige GreenLake-pakker, så de passer til dit unikke behov, og det gælder ikke bare kapacitet – men også andre services og ydelser.

 

Så kontakt HPE teamet hos Arrow og hør mere om dine muligheder med HPE GreenLake!

 

Læs mere om HPE GreenLake her

 

Se hvad GreenLake for tiden omfatter

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy