HPE Try IT – book demo’er på ny portal

September 26, 2018

Giv dine kunder mulighed for at opleve HPE’s IT-infrastruktur live. HPE har samlet stort set alle deres HPE løsninger i et omfattende og helt unik demoprogram. Alle tilbudte demoer kan opleves on-site i Allerød, til dels i Århus hos Arrow, og som remote demoløsning.

 

Som forhandler kan du invitere dine kunder til en demo af lige netop den løsning, der er mest relevante for dem. Demonstrationerne faciliteres af kompetence produktspecialister hos både HPE og Arrow, og som skræddersyr en demo, der viser løsningen på din kundes ønsker og udfordringer.

 

Når du booker en demo får du sammen med din kunde tid og ro til at fokusere på selve mulighederne med løsningen, da HPE og Arrow tager vare på alt det praktiske. Det eneste du eller din kunde skal gøre, er at gå ind på TRY IT- portalen og booke. Sørger du for bookingen, skal du vælge ’Forhandler booking’. Ønsker din kunde selv at booke, kan du opfordre dem til at vælge dit navn under ’Foretrukken forhandler’.

Når bookingen er modtaget, bliver den vurderet af HPE og du bliver kontakte for at planlægge tid, dato mm. af HPE. Nemmere bliver det ikke!

 

Kontakt HPE teamet hos Arrow for at høre mere om TRY IT!

 

Se mere og book demoer her

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy