HPE 3PAR kunder kan nu få endnu mere værdi af deres løsning!

September 12, 2018

Vidste du at, 3PAR kunder, med en gyldig support aftale, kan nu få meget mere værdi ud af deres løsning ved at downloade den nyeste firmware? Der er nemlig en interessant ’opgradering’ med, nemlig at Infosight Predictive Support Automation er blevet udvidet til at omfatte 3PAR.

 

Det betyder, at disse kunder nu også kan få glæde af al den viden, som Infosight indsamler og analyserer, og omsætter til løsninger på konkrete udfordringer. Så potentielle udfordringer bliver løst – allerede inden at de reelt skaber problemer for kunderne.

 

Derudover giver InfoSight kunderne mulighed for at anvende cross stack analytics, således at IT afdelingen kan løse performance problemer og lokalisere root cause for problemer mellem storage og host VM’er.

 

Du kan også læse seneste HPE 3PAR white paper: HPE 3PAR Storage total quality commitment

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy