Arrow vinder HPE Award

June 21, 2018

Arrow er netop blevet udnævnt Global Distributor of the Year 2018. Og det er ikke tilfældigt!

 

I vores HPE team arbejder alle med det fælles mål at sikre salg, rådgivning samt implementering af HP løsninger, der er baseret på ​Hewlett Packard Enterprise’s Converged Infrastructure. Med vores brede viden og mange års erfaring fungerer vi som ”forlængende arm” mellem ​Hewlett Packard Enterprise, forhandler og slutkunde. I denne rolle kan vi assistere i interaktion med en kunde og også være den nødvendige relation, der kan speede en proces op hos ​Hewlett Packard Enterprise. 

Løsninger
Vores løsninger er baseret ​Hewlett Packard Enterprise’s Converged Infrastructure (HPE CI), da dette giver virksomheder et simpelt datacenter, der både sparer på energi- og plads, samtidig med det er billigere at drifte. I HPE CI er virtuelle og fysiske servere, storage, netværk og administrationsværktøj fra starten tænkt sammen, hvilket giver en velintegreret datacenterplatform med forenklet administration, site-redundans, uovertruffen fleksibilitet – og ​Hewlett Packard Enterprise’s verdenskendte stabilitet. Ydermere udfordrer HPE CI den klassiske silotankegang ved at omfatte de nyeste virtualiserings-, automatiserings og cloudteknologier og integrere dem i ressourcepuljer, der skaber fremtidig driftsmæssig fleksibilitet. 

Kompetencer
I HPE teamet har vi nogle af Danmarks mest erfarne og højest certificerede specialister inden for high-end og HPE datacenterløsninger, og vi har erfaring fra hundredvis af leverancer - store som små.

Vi har en bred og dyb viden omkring ​Hewlett Packard Enterprise’s produktportefølje og kan derfor assistere vores forhandlere i at tilbyde professionel sparring omkring en slutkundes nuværende og fremtidige IT-miljø. Vi garanterer en effektiv dialog ved at kombinere teknisk viden, forretningsindsigt og ”real-world” erfaring – kompetencer der kommer både forhandler og slutkunde til gavn. Med vores forskellige ressourcer kan vi understøtte de forskellige faser, der er forbundet med et salg – lige fra slutkundebesøg, demo, design, tilbudsskrivning, installation mm.

Demo- og kompetencecenter.

Hos Arrow ECS har vi et stort HPE demo- og kompetencecenter, hvor vi råder over alle de nyeste HPE hard- og software produkter og løsninger. Her kan både kunder og forhandlere blive inspireret, forventningsafstemme og sikre sig proof-of-concept. Vi er altid klar til at hjælpe uanset hvilke ressourcer, der er brug for i det enkelte tilfælde.

Vi er også HPE ServiceONE Expert partner, hvilket betyder at vi kan sælge og udføre HPE Contractual Services, Professional Services, og Care Pack Services. Hermed kan vi garantere, at vores interne konsulenter imødekommer de stramme krav, ​Hewlett Packard Enterprise stiller til uddannelse, ekspertise, teknisk indsigt og serviceniveau.

Slutteligt er vi autoriseret af Pearson VUE til at være HPE ExpertONE Learning Partner, hvormed vi kan udbyde professionelle kurser og certificeringer med fokus på at give IT-professionelle den nødvendige viden, kompetence og ekspertise, som er afgørende, for at kunne imødekomme de behov og krav nutidens komplekse IT-miljøer efterspørger.

 

Arrow er nu også meget mere end HPE – og dermed kan vi hjælpe dig som forhandler med dine sager, når de involverer andre teknologier som er relevante for dine kunder.

 

Tag fat i os, hvis du vil høre mere, om hvordan vi kan hjælpe dig og dine kunder!

 

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy