Minimer tidsrøvere i selv komplekse it-infrastrukturer med HPE InfoSight

June 8, 2018

Nogle af de største tidsrøvere i en it-afdeling er brandslukning, fejlfinding og løsning af små problemer i infrastrukturen. Og med den stadig stigende kompleksitet i infrastrukturen kan det virke som en umulig opgave, at undgå disse tidsrøvere og sikre et konstant velfungerende datacenter. Ved at tilføje HPE InfoSight med AI til dit datacenter får du hjælp på to fronter:

Først og fremmest får du intelligent overvågning af din infrastruktur, der både kan forudse og forhindre problemer i at opstå og udvikle sig. HPE InfoSight analyserer løbende alle data og bliver kontinuerligt bedre til at identificere og løse uhensigtsmæssigheder – dermed får du glæde af andres erfaringer. Ved at benytte HPE InfoSight bliver 86% af alle problemer løst, før brugerne overhovedet har opdaget, at der er et problem.

 

Derudover opnår du solid indsigt i hele din infrastruktur, der hjælper dig lokalisere årsager til opståede problemer hurtigt og præcist. Samtidigt får du forslag til hvordan du løser disse problemer. I en analyse af mere end 12.000 anonymiserede sager, har HPE InfoSight kortlagt, hvor problemerne opstår – og selvom storage oftest får skylden, er den egentlige synder i 54% af tilfældene faktisk relateret til problemer med konfiguration, interoperabilitet, best practices eller host.

 

Alt i alt giver HPE InfoSight IT-afdelingen mulighed for at koncentrere sig om planlagte opgaver, udvikling og optimering – og i det hele taget arbejde mere effektivt. 


Se en overordnet gennemgang af HPE InfoSight her

 

Læs mere om HPE InfoSight her

 

 

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy