HPE annoncerer den længe ventede SimpliVity support på Microsoft Hyper-V

May 24, 2018

HPE SimpliVity 380 med Microsoft Hyper-V tilbyder virksomheder en nem IT infrastruktur løsninger, der forenkler datacentret ved at konvergere serverer, storage og netværk i en software defineret platform, som er nem at administrere.

 

De nye tilføjelser til HPEs hyperconverged portefølje giver kunderne mulighed for multi-hypervisor, kombineret med SimpliVity platformens indbyggede databeskyttelse og garanteret dataeffektivitet for virtualiserede miljøer. Samtidigt forenkles og forbedres muligheden for at tilbyde high-performance virtuelle applikationer og desktops, hvilket gør det både hurtigere og nemmere at levere sikre digitale workspaces i hybride clouds.

 

De vigtigste fordele ved HPE SimpliVity 380 med Microsoft Hyper-V løsningen er:

 • Mulighed for VM-centrisk management og mobility
  HPE SimpliVity hyperconverged muliggør policy baserede VM-centrisk management taget fra den underliggende hardware for at forenkle den daglige drift. 95% af VMware kunder oplever dette som både værdifuldt og IT-forenklende. Nu kan Microsoft Hyper-V kunder opnå samme fordel.
   

 • Databeskyttelse
  Kunder har nu adgang til en hyperconverged løsning med en komplet indbygget backup og recovery løsning – uden ekstra omkostninger. Databeskyttelsen omfatter: indbygget backup, samt effektiv replikering, der er nødvendig for at sikre dataintegritet, tilgængelighed og robusthed, hvilket til sammen gør traditionel databeskyttelse unødvendig.
   

 • Dataeffektivitet
  Effektivitet leveres af kraftfulde indbyggede dataservices, der omfatter in-line deduplikation og komprimering, samt en ny dataarkitektur, der kan sikre en høj og stabil tilgængelighed og muliggøre workload mobility. Garanteret dataeffektivitet sparer op mod 90% kapacitet på tværs af storage og backup tilsammen. Fordelen omfatter reduktion af recovery point objectives (RPOs) og recovery time objectives (RTOs) fra dage eller timer til sekunder, med en garanteret 60-sekunders restore for 1 TB VM.
   

Læs mere her

 

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy