Power of Predictive – Deltag i HPE Nimble Storage Enablement

May 23, 2018

 

Data er omdrejningspunktet for enhver virksomhed og dens medarbejdere. Vi forventer at kunne tilgå data når som helst – men det er ikke altid tilfældet. Forsinkelser eller forstyrrelser på tværs af infrastrukturen (storage, netværk, servere eller VM’er) medfører et App-Data Gap, der får applikationer til at fejle og tvinger brugerne til at vente med tab af produktivitet og forretning samt utilfredse kunder til følge.


Deltag i HPE Nimble Storage Enablement og opdag, hvordan du vinder opportunities med HPE Nimble Storage.


HPE Nimble Storage Enablement Tour er en 2-dages træning, hvor du vil lære, hvordan Predictive Flash Storage fra HPE er smart nok til at løse hændelser og potentielle problemer, før du overhovedet selv opdager dem! HPE Storage tilbyder fundamentet for Hybrid IT, som er:


Predictive: Luk App-data gap’et med power of predictive analyser. Forudsig og løs hændelser inden de påvirker forretningen.


Cloud Ready: Gør dit miljø fremtidssikret til cloud med nem mobilitet mellem din on-premises- og public cloudløsning. (Cloud Ready forventes at være tilgængeligt i EMEA til August 2018.)


Timeless: Lad ikke din storage investering blive forældet før tid. Med en all-inclusive licensering, fleksible controller upgraderinger, en ’six nines’ garanti og et udvalg af forbrugsmodeller, er din HPE storage godt rustet til fremtiden.    

 

Hvem kan deltage?

Alle HPE Partner levels i en salgs- eller presalesfunktion

 

Hvor og hvornår?

HPE Nimble Storage Enablement træningen foregår hos
Hewlett Packard Enterprise, Engholm Parkvej 8, 3450 Allerød

 

Dag 1: 22. august, 9:00-17:00
Dag 2: 23. august, 9:00-16:30

 

Agenda

 

Dag 1:
Salgs og presales hands-on træning. Det bliver en interaktiv workshop med white board demonstrationer og hands-on aktiviteter, designet til at give salg de bedste muligheder for at skabe og vinde flere opportunities.
Dagen omfatter:

  1. HPE Nimble Storage positionering i HPE Storage porteføjlen

  2. HPE InfoSight

  3. Hvordan man kan konkurrere vha. value selling og gennemgang af konkurrent-landskabet.


Dag 2:

Presales Deep Dive omfatter praktisk hands-on labs, der viser presales, hvordan man udfører generel administration og management opgaver. Det tilbudte kursus; HPE Nimble Storage Introduction and Administration Course gennemgår ligeledes system monitorering vha. HPE InfoSight.

 

Knowledge Credits offer:
Deltager du på dag 1, kan du optjene 10 Knowledge Credits (8 credits for Data Center og 2 credits for Services).


Deltager du på dag 2, kan du optjene 8 Data Center Knowledge Credits.
 

Se mere og tilmeld dig her http://www.cvent.com/d/8tqhfd

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy