Hvordan løser du forsinkelsen i leveringen af data?

February 18, 2018

 

I dag er vi mere end nogensinde afhængige af, at vores applikationer leverer. Bruger du Google Maps som GPS, hjælper det ikke, at der er forsinkelse - for så er du allerede kørt for langt. De samme problemer ses hos virksomhederne i dag. Når der er en uoverensstemmelse mellem levering af data og applikationer, kaldes det ’App-Data Gap’. Uoverensstemmelsen forhindrer informationer i at blive leveret omgående, og giver dermed langsommere processer.

 

Årsagen til de fleste applikationsnedbrud

Nimble storage har studeret årsagen til applikationsnedbrud i mere end 7.500 virksomheder. Studierne viser, at under halvdelen af problemerne er relateret til storage. I stedet viste de, at nedbrud stammer fra andre dele af infrastrukturen såsom: fejlkonfigurationer, kapacitets- og performancerelaterede udfordringer, netværk, hardware fejl og software problemer. En kompleks infrastruktur gør det svært at få et hurtigt overblik, så man kan løse problemerne, effektivt.

 

Overblik giver bedre performance og oppetid

HPE Infosight har, de seneste ti år, hjulpet Nimble Storage kunder med at få overblik over både deres storage og hele deres virtuelle miljø. Infosight kommer med nøjagtige prognoser omkring fremtidig kapacitet og performance behov. Den giver ligeledes vejledning til, hvordan du langsigtet sikrer en optimal performance.

 

Du slipper for gætværk, da Infosight lader dig udforske forskellige planlægningsscenarier. Ved hjælp af et simpelt dashboard får du overblik over din infrastruktur, og hvor der evt. er opstået et problem.

 

InfoSight registrerer automatisk ni ud af ti problemer ved at indsamle og analysere milliarder sensor-data fra hvert array. Ved hjælp af dataindsamlingen gives der anbefalinger og prognoser, der gør det muligt at tage proaktive beslutninger om infrastrukturen.

 

Læs mere om HPE Nimble Storage og Infosight

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy