5 fakta om InfoSight på HPE 3PAR

February 18, 2018

I januar 2018 blev InfoSight frigivet til alle eksisterende 3PAR kunder, som er på det nyeste OS, og har en aktiv supportaftale. Hvad betyder det for HPEs kunder? Læs med her.
 

1. Første system der forebygger problemer før de opstår

Det er første gang en større storage producent, har været i stand til at forudse hændelser og proaktivt løse dem, før en kunde overhovedet er klar over, at der er opstået et problem. Ved at give storage administratorer og partnere et værktøj som AI og automation, forsimples infrastrukturen og fejlfinding bliver gennemskueligt. Via machine learning opnås indsigt til at optimere storage systemet, og dermed sikre højere oppetid.

 

2. Første AI baseret system med anbefalinger til mid-market storage

HPEs nye AI baserede system, med anbefalinger til storage administratorer, er første software, der benytter avanceret machine learning til at automatisere storage administration. Lanceringen af Infosight på 3PAR er en stor konkurrencefordel, som differentierer 3PAR fra andre storage systemer på markedet, og giver den ulitmative kundeoplevelse. Storage administratorer der bliver rustet med Infosight, bliver proaktive og præventive, og arbejder mere strategisk.  Ingen anden producent har de muligheder, Infosight giver.

 

3. Cross-Stack Analytics

En af de største differentiatorer for InfoSight på 3PAR er cross-stack analytics kapaciteter. Denne har til formål at identificere vanskelige problemer i en kompleks infrastruktur. Infosight giver muligheder for, at man kan identificere hovedårsagen til problemerne mellem virtuelle maskiner og storagesystemet.  Desuden bliver det muligt at lokalisere ’noisy neighbour’ VM’er , der kan give storage problemer.

 

4. Global synlighed og hurtigere support

HPE InfoSight på 3PAR giver global synlighed af performance trends, kapacitetsanalyser og helbredskontrol gennem en ny cloudbaseret portal. Via den nye portal bliver support hurtigere og mere effektivt for channel partnere. På denne måde bliver partneren mere støttende og rådgivende i deres funktion hos kunden. Synligheden vil vækste i takt med, at Infosight på 3PAR Install base vokser. Hver 3. til 6. måned vil der blive tilføjet nye muligheder til portalen.

 

5. Automatisering af All-flash storage med lavere TCO

Infosight på 3PAR leverer bedste performance, højeste oppetid og laveste TCO på markedet. Infosight er anset som værende mange år foran konkurrenterne, og er allerede anerkendt for at sænke driftsudgifterne med 79%. Når storage bliver automatiseret, og der bringes AI og machine learning ind i datacenteret, bliver performance forbedret, og udgifterne sænkes, hvilket er, hvad kunderne i dag leder efter.

 

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy