Kontrol og synlighed i Datacenteret giver velfunderede og strategiske beslutninger

February 9, 2018

It-afdelingen bliver rendt over af supportsager og ’brandslukning’ i hverdagen. I stedet for at bruge it-specialister til standardanmodninger og uendelige 1. level supportkald, hvorfor så ikke bruge dem til strategisk innovation?

Når alle systemerne kører gnidningsfrit, bliver det hurtigt glemt, hvor mange manuelle processer, it-afdelingen til dagligt skal holde trit med. Den komplekse infrastruktur gør det svært at have synlighed og overblik. Dette gør fejlfinding til en kompleks proces.

Synlighed over infrastrukturen med Infosight

Da HPE i foråret 2017 købte Nimble storage, var det ikke kun et førende storage system, der blev tilføjet porteføljen. Det var også kronjuvelen Infosight. HPE Infosight er en cloud baseret platform med en unik måde at indsamle og analysere data.

 

Første AI-baseret system til mid-range storage

HPEs nye AI baserede system er det eneste software på markedet, der udnytter avanceret Machine Learning til at automatisere storage administration.

 

HPE Infosight har, i det sidste årti, forudset og løst 86% af problemerne, før virksomhederne overhovedet vidste, at der var opstået et problem. Man behøver ikke længere 1. og 2. level support på sit storage system. Kunder bliver sendt direkte til 3. level support.

 

Med Infosight får du ikke kun indblik i din storage. Du får indblik i hele det virtuelle miljø. 54% af tiden er det ikke storage, der er problemet. Det er laget mellem storage og applikationen. Det kunne f.eks. være netværket eller konfigurationsproblemer.

 

HPE Infosight løser ikke kun opståede problemer. Den forudser også problemer, der kan opstå i fremtiden. Et simpelt Dashboard giver adgang til fejlfinding og forudsigelser på dit miljø. Ved at bringe synlighed og overblik til it-afdelingen har virksomheder en mere proaktiv og velovervejet tilgang til deres infrastruktur.

 

Du kan læse mere om, hvordan HPE Infosight bringer værdi til datacenteret her og her.

 

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy