HPE GreenLake simplificerer IT oplevelsen

January 8, 2018

IT oplever ofte et pres for at levere løsninger hurtigere og hurtigere, samtidig med at kosten og risici skal minimeres. Skiftet til forbrugsbaserede cloudløsninger eller “everything-as-a-service” hjælper forretningen med at accelerere nu og her, men kan føre til at IT mister kontrollen med ressourcerne og forbruget. Som en løsning på denne problematik, tilbyder HPE en cloud-like fleksibel onsite infrastruktur specifikt til diverse workloads. HPE GreenLake simplificerer IT oplevelsen, og tilbyder et valg om hvor workloaden fysisk placeres og hvordan den fleksibelt konsumeres.

 

GreenLake tilbydes til backup, SAP HANA, Big Data, edge computing og open database, samt infrastruktur-as-a-service løsningen HPE Flex Capacity.

 

Læs mere på hpe.com/greenlake eller kontakt Stefanie Løjmand på stefanie.lojmand@hpe.com

 

 

 

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy