Opnå 99.9999% tilgængelighed med InfoSight

December 14, 2017

Den selvkørende bil er her men forestil dig en hverdag med et selvkørende datacenter, som proaktivt og automatisk optimerer sig selv. Med Nimble Storage Predictive Flash platform kan du opnå markedets højeste garanterede tilgængelighed på 99.9999%, optimere din nuværende margin samt give din virksomhed mulighed for nemt og hurtigt at tilbyde nye innovative og profitable services.

 

Nimble Storage Predictive Analytics leverer proaktiv support ved 9 ud 10 gange at spotte flaskehalse, før du selv gør det – helt fra DNA af applikation, til host, i netværket og til storage. Tilbyd en SLA, opret en QoS og lad Nimble Storage automatisk servicere dine kunder og med showback/chargeback synliggøre og simplificere dine processer.

 

Forstå forretningspotentialet med InfoSight

 

 

 

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy