Arrow @ HPE Discover 2017

December 7, 2017

Recap & video-interviews

På Discover er der, ud over alle de forskellige break-out sessions, et kæmpestort udstillingsområde kaldet Transformation Zone. Der mødte vi en række nøglepersoner fra HPE, Aruba og HPE Pointnext Danmark. Både Aruba og Pointnext havde sat alle sejl til med store standområder, hvor de præsenterede nyheder og løsninger. Især omkring Pointnext er der spændende nye tiltag, alle sammen under en fælles betegnelse kaldet Green Lake.
 
Vi foretog 6 video-interviews, hvor du kan høre, hvordan de forskellige BU’er oplevede HPE Discover 2017, og hvad de selv synes var de væsentligste på konferencen.

 

Se alle 6 videoer

 

 

 

Please reload

Seneste nyheder
Please reload

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy