HPE Primera

Når kun 100% oppetid er godt nok

Under HPE Discover i juni blev HPE’s nye kronjuvel lanceret – HPE Primera. Der har sidenhen været en del skriverier og debat omkring, hvad platformen er og ikke er, samt hvad man kan opnå med implementeringen af Primera. De nysgerrige kan læse med her, for det hurtige overblik over HPE’s nye store satsning.

Hvad er HPE Primera?

HPE Primera er en ny intelligent storage løsning med unikke features og optimal performance. Nøgleordene er simplicitet, oppetid og unik performance for de forretningskritiske applikationer. 

 

HPE Primera bygger på enkelheden med HPE Nimble, har den missionskritiske arv fra HPE 3PAR og bruger intelligens fra HPE InfoSight.

 

Vi har bedt vores Solution Architect, Flemming Ossian, om at give et 12 min pitch på HPE Primera, så du nemt kan få overblik over den ny platform samt hvad den giver af muligheder.

 

Hent podcast her>

Innoverende algoritmer

Vi har hørt historien omkring kunstig intelligens og machine learning før. Der er andre producenter, der byder ind på markedet, men der er stor forskel på erfaringen og innovationen på dette område. Én af styrkerne ved HPE’s portefølje er, at InfoSights globale database har mere 10 års erfaring og opsamler millioner af data i sekundet. Alle data bliver analyseret og benyttet til at forbedre infrastrukturen og forebygge fejl i datacenteret. 

HPE InfoSight leveres sammen med HPE Primera, og det eneste du skal gøre, er at aktivere produktet for at få den proaktive værdi ud af platformen. 
 

HPE InfoSight har analyseret applikationsmønstre på tværs af 1.250 billioner data i løbet af det sidste årti

100% oppetid

HPE giver som standard garanti for 100% oppetid på HPE Primera sammen med en HPE Proactive Care aftale – helt uden specielle kontrakter eller besværlige vilkår.

 

Oppetid er mere end nogensinde et fokusområde fra forretningen, fordi nedetid kan betyde tab af forretning eller omsætning og ineffektivitet hos medarbejderne. Ved at implementere en innoverende intelligent storage platform, opnår du en konkurrencefordel. En proaktiv og intelligent storage platform eliminerer uventet nedetid og hjælper dig proaktivt med kapacitet- og hardwareudfordringer.

Fantastisk performance og markant båndbredde

HPE Primera er forberedt til NVMe og Storage-class Memory, fordi dine forretningskritiske applikationer ikke kun skal være hurtige noget af tiden - men hele tiden!

 

HPE Primera har ekstrem lav svartid og indbygget AI og machine learning, som optimerer ressourcerne med what-if analyser og træffer automatisk beslutninger for at opnå den optimale performance for dine applikationer. HPE Primera er en multi-node all active arkitektur.

 

HPE Primera er på hylderne ultimo september 2019.

IDC whitepaper: HPE Primera nulstiller forventningerne til High-End Storage

IDC har udarbejdet et whitepaper omkring hvilke nye krav den digitale transformation og modernisering af virksomheders it-infrastruktur stiller til high-end storage. Som en del af dette skriv har de kigget nærmere på HPE Primera. Her er et kort uddrag af IDCs vurdering af HPE Primera:

 

”Med sin introduktion af HPE Primera har HPE designet en platform til at levere enkelhed og samtidig imødekomme alle de andre avancerede storage krav inden for ydeevne, tilgængelighed, skalerbarhed og multi-tenant management kapaciteter.

 

Med HPE Primera har HPE intelligent integreret solid state storage teknologier, big data analytics-drevet AI/ML på globalt plan, et serviceorienteret storage system samt et strømlinet hardware-design med en scale-out arkitektur, der er i stand til at producere en avanceret storage platform, der dynamisk selvoptimerer for at opfylde etableret performance, tilgængelighed, effektivitet og omkostningsmål.

 

HPE er den første enterprise storage producent, som udnytter disse teknologier i dette omfang, og HPE har gjort det på en måde, som hæver baren for en ny kundeoplevelse indenfor high-end storage”.

 

Du kan downloade whitepaper her

Relevante downloads

Få det fylde overblik på HPE Primera website

 

Læs mere om 100% oppetid med HPE Primera her 

 

Læs pressemeddelelsen omkring HPE Primera her

 

Få mere information om HPE Primera – Download Solution Brief her

 

Se HPE Infografik – Traditionel high-end storage versus HPE Primera

Lad Arrow rådgive dig!

Arrow har specialist viden indenfor HPE storage og vil meget gerne tage en dialog med dig om mulighederne med HPE Primera. Hvis det kunne være relevant for dig, så tag endelig fat i én af Arrow’s HPE Solution eller Technical Specialister.

HPE Solution/Technical specialister

Flemming Ossian
Solution Architect
+45 3016 1321
flemming.ossian@arrow.com

Morten Ravn Nielsen
Senior Solution Specialist
+45 2819 6057
morten.ravn.nielsen@arrow.com

Simon Mathiasen 

Solution Specialist
+45 3016 1371
simon.mathiasen@arrow.com

Thomas Staunsbjerg  

Technical Specialist
+45 3016 1393
thomas.staunsbjerg@arrow.com

© 2019 Arrow ECS Denmark. All rights reserved.

Privacy policy